Saturday, February 21, 2009

Hari sukan tahunan yang best!

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera

Post ini ditulis sebaik sahaja saya sampai ke rumah [lebih kurang 6.28 ptg]. Hari ini ialah hari yang paling smart dalam hidup saya...Kenapa? Sebab "photographer united".
Dulu , saya dan sensei je yang suke mengambil2 gambar ni. Tapi tahun ni lagi meriah dengan gadget yang baru dan saingan yang baru. Dengan pertambahan cikgu Jamil serta pembelian nikon D80 sir rosli , saya rase diri saya kecik je ditengah2 SLR yang gabai2 ni. Walauapa2pun saya terus berusaha untuk mendapatkan shot yang baik.

Seperti biasa gambar gambar akan menjadi hidangan anda semua!
Nota : Jika anda nak tengok gamabar lagi , sila layari photobucket saya @ http://photobucket.com/arisukan atau kilk sini

pengetua berucap
omar in the rain

'lembaga sir said'

go lari go!

kontigen abu bakar


Video Tarik Tali Dlm ujan









adios! from spir0

3 comments:

  1. gmbr2 yg ng tgkp mmg bgus....
    tp apasal buh skit je....buh la byk skit...

    ReplyDelete
  2. zmn sekolah..
    my time dh lps
    beutiful life of school tmbh2 sek asrama

    ReplyDelete
  3. cantik ar gmbr2 tu..
    nice shots...

    ReplyDelete

Terima kasih! Pendapat anda amat dihargai